Equip Estel     Ahir dissabte 8 de març vam tenir una nova tertúlia de salut mental a “Catalunya sense Barreres, el programa de Ràdio Estel (106.6 FM) pensat per atorgar veu als col·lectius de

persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

     Aquest mes, el tema va ser: “La Salut Mental es mobilitza per evitar la reforma del Codi Penal”. Al programa, vam exposar perquè ens oposem a la Reforma; en què ens perjudica a les persones diagnosticades d’un Trastorn Mental i què s’està fent per lluitar contra aquesta proposta. A més a més, vam respondre als dubtes: Som perillosos, com assenyala el nou codi penal, o això és un prejudici? Què diuen les dades?

     En aquesta ocasió, la tertúlia va comptar amb la col·laboració dels nostres companys/es Fèlix Rozey, Maria García, Mònica Civill i Hernán Sampietro.

      “Catalunya sense Barreres” és un programa realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, amb la direcció d’Anna Hernández.

    Si na vas poder escoltar el programa, avui et deixem el podcast (la gravació): La Salut Mental es mobilitza per evitar la reforma del Codi Penal

Comentarios: