3ª Mostra ECNE     Sortim al barri!!! El proper dissabte 7 de juny estarem presents a la 3ª Mostra ECNE del Comerç i Entitats de l’Eixample, per parlar amb els veïns i veïnes i explicar el nostre projecte i activitats. Des de les 10h del matí, als Jardins de Montserrat, entre Còrsega-Rocafort i Rosselló.

     Al llarg de tot el dia, ActivaMent estarà present amb un estand informatiu a on podrem trobar-nos personalment i compartir una tertúlia. A més a més, al nostre estand podràs conèixer a Francesc de Diego Fuertes, qui vindrà pel matí a exposar algunes de les seves obres i presentar el seu llibre: “Esquizofrènia Gràfica”. Igualment, el nostre company Sergi Balfegó participa de la mostra amb una exposició dels seus dibuixos i pintures, i comptarà amb un estand propi. També ens visitaran els nostres amics d’Obertament amb el seu projecte “Parlem-ne“, per parlar obertament de salut mental.

     Vine a la Mostra a gaudir d’un munt d’activitats, tallers i jocs, per a grans i petits: campionat de parxís, concurs “El gosset més simpàtic”, dos escenaris amb música, dansa i contes, desfilada de moda, degustació de productes, concurs fotogràfic: “Fotografia un instant del teu barri” i molt més.

     La Mostra és una activitat gratuïta organitzada per l’Eix Comercial Nou Eixample (ECNE), amb la finalitat de dinamitzar el comerç i la xarxa associativa de l’Esquerra de l’Eixample. L’Eix Comercial Nou Eixample és una entitat sense afany de lucre que neix de la unió de diferents associacions de comerciants i professionals, que treballa per a dinamitzar el barri, promocionant l’activitat comercial i afavorint la xarxa associativa. La Mostra també comptarà amb la presència de Ràdio ECNE, des d’on es presentaran totes les actuacions de l’escenari.

     Quan? Aquest dissabte 7 de juny, des de les 10h fins a les 20h. A on? Als Jardins de Montserrat, entre els carrers Còrsega-Rocafort-Rosselló, Barcelona. Com arribar-hi? Amb el Metro L5, Parada Entença; o amb el Bus Línia 41, Parada Rocafort-Jardins Montserrat.

     Vine a la mostra que entre tots i totes fem barri!!!

Comentarios: