Ja tenim aquí el cinquè número de FanAct, el fanzine de temàtica social d’ActivaMent!!!

Un fanzine és una publicació no professional creada i editada de forma voluntària i no remunerada. En el nostre cas, el contingut pot incloure fotografia, il·lustració, collage, graffiti, pintura, tira còmica, còmic, poesia, conte i altres formats creatius que vinguin al cas.

FanAct aborda en cada número un tema de caire social. En aquest cinquè número el tema tractat és L’Art com a transformació social i/i personal. Si vols descarregar-te el fanzine en pdf, fes click en la següent imatge:

Agraïm la participació en aquest número, de: Blanca Aguilera, Jordi Gómez, Carmen Cobos, Dani Ferrer, Beatriz Burgos, Romy Ros, Francesc de Diego, Altina, Lly Brick, Hugo Losina, Cristina Méndez, Alan Calpe, Eva Vall, Oriol Capella i Marta Jover.

El nostre Fanzine de temàtica social gaudeix de bona salut. Ja tenim les còpies impreses de la darrera edició, el número 5. Us informem de que podeu adquirir les còpies impreses que vulgueu al preu d’1,5€ la unitat (preu de cost), més despeses d’enviament. Per sol·licitar-les, us heu d’adreçar a fanzine@activament.org

Aquí teniu accés a totes les publicacions fins el moment: https://activament.dev/fanact

I ja tenim tema per a la propera edició. Després de la votació realitzada, el tema triat per al següent número del FanAct (el núm. 6) és L’Habitatge. Aquí teniu alguns conceptes relacionats amb el tema triat:

• El dret a l’habitatge
• Dificultat per tenir accés a un lloguer
• Especulació i Bombolla immobiliària
• Desnonaments
• Okupació

El termini per enviar propostes és fins finals de juliol, i s’han d’enviar a fanzine@activament.org. Esperem amb il·lusió les vostres col·laboracions i la vostra difusió.

Un projecte de Contacte Social d’ActivaMent Granollers, amb la col·laboració del Centre Cívic Nord.

Comentarios: