Radio Estel 12-04-13     Ahir, com tots els segons divendres de cada mes, vam tenir a la tertúlia de salut mental a “Catalunya Sense Barreres”. Una reflexió que va comptar amb la presència dels nostres companys Montse Baró, Mònica Civill, Nacho Quadras, Fèlix Rozey i Hernán Sampietro, que van participar convidats per Anna Hernández.

       Aquest mes, sota el nom de “Rebre un diagnòstic de salut mental“, la reflexió va girar en torn a què significa per a la pròpia persona afectada ser diagnosticat, rebre una etiqueta que, en la nostra societat, sol comportar estigma: Com reaccionem davant el diagnòstic? Com s’ho va prendre el nostre entorn familiar? Ens va generar estigma social i/o autoestigma? Quins són els avantatges de ser diagnosticat?

      “Catalunya sense Barreres” és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), dirigit per Anna Hernández, i realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, que dóna veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

    Si no heu pogut escoltar el programa, aquí us deixem el podcast: “Rebre un diagnòstic de salut mental

Comentarios: