GAM

     Ens complau informar-vos que des del dimarts 1 de setembre tornem de les vacances amb totes les nostres activitats habituals. Per tant, novament comencen a funcionar els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) d’ActivaMent.

     Hi ha places disponibles pel matí i per la tarda per a qui vulgui participar-hi. Aquesta és una activitat orientada a totes les persones del nostre col·lectiu que vulguin trobar un espai al qual compartir les pròpies experiències de vida amb altres persones que hagin viscut o que estiguin vivint un trastorn mental.

     Els Grups d’Ajuda Mútua són un espai per a escoltar i ser escoltat, rebre i donar recolzament, entendre’ns i cercar entre tots i totes les millors respostes a les nostres circumstàncies vitals. A ActivaMent fem una trobada setmanal a la qual compartim les nostres experiències, expliquem obertament les nostres vivències i ens donem recolzament mutu. Xerrem de temes relacionats amb el trastorn mental, però també d’altres aspectes de la nostra vida personal.

     Si vols participar, rebre més informació o venir a conèixer-nos, truca’ns de dilluns a divendres, de 10 a 20 hs, al  666 89 04 12, o escriu-nos a activament@activament.org

     T’hi esperem!!!

Comentarios: