Un cop que sortim d’aquests mesos de confinament… Tornen els Grups d’Ajuda Mútua presencials! Des del dilluns 22 de juny, reiniciem els GAM a Manresa.

Cada setmana ens trobarem i compartirem un espai d’escolta i comprensió entre persones que hem viscut o estem vivint un problema de salut mental o una situació de patiment psicològic. Al GAM podràs conèixer altres persones que comparteixen amb tu aquesta experiència de vida, podràs expressar-te lliurement, escoltar i ser escoltat, aprendre més de tu mateixa i dels altres, i trobar noves persones amb les que relacionar-te i establir vincles d’amistat.

Per adaptar-nos a la nova situació, i acomplir amb les mesures de seguretat, canviem dia i lloc. Ara els GAM es faran cada dilluns, de 16h a 17:30h, a la Casa Flors Sirera (C/ Saleses, 10). La sala que ens presten està perfectament condicionada a les exigències sanitàries actuals. L’aforament màxim serà de 10 persones i és obligatori portar mascareta.

Per participar, pots apuntar-te escrivint al correu catalunyacentral@activament.org o trucant al telèfon 677 835 221. Una activitat gratuïta d’ActivaMent Catalunya Central. T’esperem!

Comentarios: