Col·lectiu Actiu de Persones amb l’Experiència del Trastorn Mental

Home Esdeveniments Presentació de llibre Presentació del llibre “Si alguna vez pierdes la esperanza”

Presentació del llibre “Si alguna vez pierdes la esperanza”

El dimecres 17 de març presentarem el llibre il·lustrat “Si alguna vez pierdes la esperanza” en companyia de la seva autora Jornada Chana Mayim. Un llibre que es publicarà al maig d’aquest any, i que parla d’històries de supervivència. En les paraules de l’autora:

Un dia ella va perdre l’esperança. La foscor la va embolicar. La tristesa va inundar la seva ànima. La por la va agafar i es va negar a deixar-la anar. No sabia què fer.

Però els Supervivents si. Els Supervivientes, aquells que havien estat colpejats, destrossats, silenciats, i que, tot i així, van continuar fins a fer créixer jardins i cantar cançons d’amor, li van donar paraules d’esperança. Paraules que la van ajudar a seguir cap endavant, encara que semblava que aquest “cap endavant” no existia.

Quan l’esperança va tornar, ella va anotar les paraules dels Supervivents en un llibre perquè altres poguessin disposar del que a ella li havien regalat.

Una activitat virtual, oberta i gratuïta. Es pot trobar més informació a https://www.jordanamayim.com/esperanza. Inscripcions: consultoria@activament.org

Comentarios:

Data

17 març 2021
Expired!

Hora

17:00 - 19:00

Més Informació

Sobre el llibre

Lloc

Sala virtual Google Meet

Organitza

ActivaMent

Deixeu un comentari

Go to Top