El proper dimarts 14 de juny, a les 17:30 hores, organitzem una visita guiada a l’exposició Fem la volta al món, al Museu Etnològic i de Cultures del Món – Seu Montcada (Carrer de Montcada, 12). Aquesta activitat forma part del projecte de Sortides Culturals, dins de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

Aquesta visita guiada permet conèixer les peces més representatives del museu des del doble vessant artístic i antropològic. Es tracta d’objectes procedents de l’Àfrica, Oceania, l’Àsia i Amèrica d’una gran diversitat de grups culturals i que abasten un ampli ventall cronològic, des de peces precolombines fins a objectes del segle XX. A través de l’antropologia coneixerem el context de les cultures que van produir aquests objectes i les seves maneres de viure i entendre el món. Ens aproparem a mons que trobarem estranys i, alhora, ens mirarem amb altres ulls allò que ens és més familiar, per capgirar la visió que tenim del món.

Un cop finalitzada l’activitat, es proposarà anar a un bar i comentar l’exposició, entre d’altres.

Una activitat oberta a totes les persones interessades en assistir-hi. El preu és de 1€ per persona, i hi ha un límit de 15 places. Per inscriure’s, cal notificar-ho escrivint a: sortidesculturals@activament.org. Us esperem!

Comentarios: