Nou Cicle de Tallers Online, amb tota una sèrie d’activitats d’una única sessió. Aquest novembre i desembre, tot i les restriccions degudes a la pandèmia, continuem gaudint, aprenent i reflexionant col·lectivament, amb diverses activitats de lleure i aprenentatge compartit.

El dijous 10 de desembre, de 17h a 19h, oferim el tercer taller: Entendre les emocions pròpies mitjançant el cinema, un espai on cercarem donar resposta a preguntes com: quan les emocions són funcionals i quan ens desborden? Sabem identificar i expressar ràbia, alegria, por i tristesa, les 4 emocions universals que tots els éssers humans compartim? Com podem transitar-les i canalitzar-les en positiu? A més a més, ho farem a través del cineme, tot visualitzant escenes a on hi són plasmades les emocions i les diverses maneres de viure-les o expressar-les.

Requisits tècnics i material:

* Ordinador, tablet o telèfon mòbil amb internet, Webcam i audio.

Una activitat gratuïta, oferta per Ismael Clavero, instructor de mindfulness, amb experiència de trastorn mental en 1a persona. Si vols participar, escriu a art@activament.org i t’enviarem tota la informació que necessites i l’enllaç per connectar-te a la sala virtual.

Un projecte implementat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Comentarios: