T’agrada el nostre projecte?

Fes un donatiu

Vols formar part d’aquesta lluita per la millora de la salut mental, contra la discriminació i per la igualtat de drets de les persones amb trastorn mental? Ara pots col∙laborar amb nosaltres en el manteniment o desenvolupament dels nostres projectes, realitzant un donatiu:

Fes-­te soci o sòcia

Passes o has passat l’experiència del Trastorn Mental? Vols lluitar pels teus drets, contral’estigma i a favor del nostre col∙lectiu? Participa, fes sentir la teva veu i actua per a millorar la nostra qualitat de vida. Ara pots fer-­te soci/a d’ActivaMent, unir­te a la nostra associació, ser un membre actiu, prendre les regnes de la teva vida i ajudar a que el món de la salut mental sigui millor per a tots i totes les persones del nostre col∙lectiu:

Fes-­te Amic o Amiga

Si no passes ni has passat l’experiència del Trastorn Mental, però vols fer d’aquesta una societat més justa i inclusiva, sense discriminacions, també pots formar part d’ActivaMent. Perquè no necessites ser dona per a lluitar contra el masclisme, ni ser negre per a oposar­te al racisme. Fes­-te amic/ga, aporta les teves idees i el teu suport, ajuda’ns a millorar el món de la salut mental. Participa com a membre, solidaritzat de manera activa: