RàdioAktiva, la ràdio d’ActivaMent. Un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu per al col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Un programa creat, presentat i coordinat per Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”” color=”blue”][vc_column_text]

Programa 2 de RàdioAktiva. Dedicat a Andreas Fernández, morta en contenció mecànica a la Unitat d’Aguts de l’HUCA, quan tenia meningitis. Escoltarem a Aitana Fernández, germana d’Andreas, explicant-nos la seva lluita per a que es faci justícia, i a Tomás Corominas, de l’Asociación Hierbabuena, els primers en mobilitzar-se a l’Estat pel cas.

Participen avui Laura Sicilia, Hernán Sampietro, Grecia Guzmán, José Luís Maestro i Miguel Dubra.


[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”” color=”blue”][vc_column_text]

Programa 1 de RàdioAktiva. Avui, primer programa “oficial” de la nostra ràdio. Col·laboren en la seva realització quatre companyes de ActivaMent: Laura Sicilia, Hernán Sampietro, Grecia Guzmán i Miguel Dubra. Coneixerem l’associació i les seves línies estratègiques. Parlem de la importància del suport mutu i l’activisme en primera persona.

També parlem de l’Altre Festival, escoltem la música de la nostra companya Laura Jareño, i alguna sorpresa més…

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”” color=”blue”][vc_column_text]

Programa 0 de RàdioAktiva, la ràdio d’ActivaMent. Per ajudar-nos a fer el primer pas, comptem en la presència de Raúl Gallego, un dels precursors de Ràdio Farró, la ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània. En Raúl ens explica com va néixer el projecte i quins són els seus objectius.

Al programa, parlem també de l’Orgull Boig i escoltem la lectura del seu manifest.