Ja tenim aquí la primera Trobada d’“Art, llana i salut mental”! Tindrà lloc el pròxim dimarts dia 2 d’abril de 2024, de 15 a 17h, a l’espai Mosaic de Manresa (C/Nou de Santa Clara, 58. Manresa, Barcelona).

Es tracta d’un taller de feltre en el qual treballarem amb llana d’ovella natural i autòctona, modelant amb aigua i sabó una peça feta a mà, mentre parlem sobre les nostres emocions, inquietuds, somnis, incerteses…

Modelar la llana és una activitat molt relaxant que ens permetrà desenvolupar les pròpies actituds creatives i trobar-nos amb companyes i companys amb qui compartir i conversar en un espai de respecte, empatia, seguretat i confiança. I ho farem en un lloc molt acollidor, lluminós i càlid en el que desitgem que hi estigueu molt a gust.

Us animem a fer un tastet d’aquest humil i càlid art, amb el que mentre enfeltreu i amasseu la llana, anireu deixant a través de les vostres mans, totes les tensions, i permetreu que entri al vostre cor amor per vosaltres mateixes i mateixos a través de la vostra feina i de la companyia de bona gent.

El taller el facilitarà la nostra companya Laia Padrós, sociòloga, apassionada de l’artesania de la llana natural autòctona i de fer esdevenir aquesta activitat de manera social i col·lectiva fent xarxa i salut.

Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a totes les persones interessades!

Per a participar-hi només cal escriure a elbages@activament.org

Us hi esperem!

Comentarios: