El divendres 12 de juliol, de 17.30 a 19:30 h, ens trobarem per a realitzar un conversatori sobre la situació actual de la salut mental a l’Argentina, en particular sobre el que especifica la llei i el que succeeix a la pràctica, el pressupost públic designat, els internaments, quins són els hospitals i llits disponibles per a això, la situació actual de les guàrdies i la dificultat en les derivacions a altres dispositius. També, sobre la dificultat en l’atenció d’usuaries amb consum problemàtic de substàncies i la inexistència de dispositius adequats.

L’objectiu de la trobada serà que circuli en quina situació ens trobem en aquest país, perquè es conegui i es posi en debat el que succeeix a l’Argentina i el que succeeix a Espanya, en l’intent de fer complir allò instaurat per la llei així com quines modificacions creiem necessàries per a poder garantir que es compleixin els drets humans en els diferents llocs d’atenció.

El conversatori serà facilitat per Ana Paula Velázquez, psicòloga resident de tercer any en Psicologia Clínica d’un Hospital General de la Ciutat de Buenos Aires (Argentina).

Serà una activitat online, gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar. (La sessió no serà gravada).

Reserva la teva plaça escrivint a activament@activament.org

T’hi esperem!

Comentarios: