El divendres 22 de març, de 17.30 a 19.00 h, es realitzarà la primera sessió del taller “Pensem! Espai de crítica social i filosofia”. En aquesta ocasió revisarem el text “Ètica de la cura”, de Carol Gilligan (2013), i farem un col·loqui.

En aquest taller es comentaran les pàgines 30-34 del text, que tracten sobre el funcionament d’una ètica de la cura, un pensament moral que es presenta com a alternativa i qüestiona les idees de justícia i autonomia en els nostres valors des d’una perspectiva feminista.

No és necessari portar llegit el text, ja que es farà un resum temàtic al principi de la sessió, però es recomana llegir-lo abans per a poder endinsar-nos-hi més. El text està disponible aquí.

Després d’aquest resum temàtic es plantejaran els dubtes i idees que ens pot plantejar el text seguit d’un col·loqui on podrem dialogar sobre les qüestions plantejades així com de l’interès que presenten.

El facilitador del taller serà l’Abel Garcia, estudiant de l’últim any de filosofia a la Universitat de Barcelona i especialitzat en ètica, filosofia política i filosofia de la tècnica.

L’activitat és online, gratuïta i oberta a qualsevol persona interessada.

Per a realitzar la inscripció, només és necessari escriure a activament@activament.org

Us hi esperem!

Comentarios: