El divendres 21 de juny, de 17.30 a 19.00 h, es realitzarà la quarta sessió del taller “Pensem! Espai de crítica social i filosofia”.

En aquesta ocasió farem un col·loqui sobre l’autonomia en el Document de Decisions Anticipades (DVA) i la Planificació de Decisions Anticipades (PDA) sobre la base del text “Planificació de decisions anticipades en salut mental i addiccions”, de Josep Ramos Montes (2022).

En aquest taller es comentarà aquest petit article, que tracta sobre la importància de la planificació de decisions anticipades. L’objectiu de la sessió serà el col·loqui entorn de les qüestions que ens pugui suscitar la lectura.

No és necessari portar el text llegit, ja que es farà un resum temàtic al principi de la sessió, però es recomana llegir-lo abans per a poder endinssar-nos-hi més. El text està disponible aquí.

Després d’un resum temàtic es plantejaran els dubtes i idees que ens pot portar el text seguit d’un col·loqui on podrem dialogar sobre aquestes així com l’interès que presenten.

El facilitador del taller serà Abel Garcia, llicenciat en filosofia a la Universitat de Barcelona i especialitzat en ètica i filosofia política.

L’activitat és online, gratuïta i oberta a qualsevol persona interessada.

Per a realitzar la inscripció només és necessari escriure a: activament@activament.org 

Us hi esperem!

Comentarios: