El divendres 24 de maig, de 17.30 a 19.00 h, es realitzarà la tercera sessió del taller “Pensem! Espai de crítica social i filosofia”.

En aquesta ocasió revisarem el text “Ètica i mort digna”, de Pablo Hernando Robles (2008), i farem un col·loqui. En aquest taller es comentarà aquest article de 15 pàgines, que tracta sobre les diferents definicions dins de la bioètica que acompanyen a la mort del pacient. L’objectiu de la sessió serà el col·loqui en base d’aquest vocabulari sobre el consentiment i l’accés a l’eutanàsia a persones diagnosticades amb trastorns mentals.

No és necessari portar el text llegit ja que es farà un resum temàtic al principi de la sessió, però es recomana llegir-lo abans per a poder ficar-nos més. El text està disponible aquí.

Després d’un resum temàtic es plantejaran els dubtes i idees que ens pot portar el text seguit d’un col·loqui on podrem dialogar sobre aquestes així com l’interès que presenten.

El facilitador del taller serà Abel Garcia, estudiant d’últim any de filosofia en la Universitat de Barcelona i especialitzat en ètica, filosofia política i filosofia de la tècnica.

L’activitat és en línia, gratuïta i oberta a qualsevol persona interessada.

Per a realitzar la inscripció només és necessari escriure a activament@activament.org

Us hi esperem!

Comentarios: