Aquests tallers són per a tu si vols revisar la forma en què et comuniques amb les altres persones i/o amb tu mateixa i tenir millors relacions en la teva vida. Són tallers gratuïts, en línia-en viu, pràctics i participatius, amb una mica de teoria per emportar-te a casa i continuar practicant.

Taller 1: NECESSITATS I EMOCIONS: CONNEXIÓ I BENESTAR (Dimarts 26 de març de 2024, de 18.30 a 20:30h)

Com et relaciones amb les teves emocions i sentiments? Entens el missatge que et porten? Els sentiments i les necessitats són part d’un sistema intern que ens orienta cap al benestar. És un benestar que té la seva arrel i la seva força en la connexió, tant amb la pròpia persona, com amb els qui ens envolten. Revisar els teus processos interns sota aquest enfocament t’ajudarà a:

  • Sentir l’alleujament que aporta la connexió autèntica (amb tu i amb les/els altres)
  • Prendre millors decisions, amb claredat sobre el que és important per a tu
  • Expressar-te amb assertivitat i empatia al mateix temps

Taller 2: JUDICIS I CRÍTIQUES: IMPACTE I ALTERNATIVES (Dimarts 25 de juny de 2024, de 18.30 a 20:30h)

Quant judici i crítica hi ha en la teva vida? Ets conscient de l’impacte que tenen sobre l’autoestima i les relacions? La crítica i el judici són constants en la nostra cultura, tant cap a fora com cap a dins. Aquestes expressions en realitat amaguen informació molt valuosa i útil per al canvi i el creixement. Però també poden erosionar l’autoestima i les relacions. Com expressar el que no ens agrada de forma més efectiva? En aquest taller aprendràs a:

  • Expressar el que no t’agrada sense ferir
  • Rebre crítiques sense passar-ho malament i acceptant el regal
  • Entendre què hi ha darrere dels judicis per a veure-hi més enllà

Taller 3: PETICIONS CLARES I EFECTIVES (Dimarts 17 de setembre de 2024, de 18.30 a 20:30h)

Saps demanar amb claredat el que necessites? Saps rebre les peticions de fora sense prendre-t’ho com una exigència? Què tal se’t dona dir “no” i posar límits? Existeix la creença que per a ser “fortes i vàlides” cal apanyar-nos soles. Ens oblidem que som una xarxa interdependent i totes necessitem suport en algun moment. El problema és que sovint confonem peticions i exigències i diem que sí per a complaure. Com demanar i donar des de l’autonomia i l’autenticitat? Com ser clares sobre els nostres límits cuidant la relació? En aquest taller aprendràs a:

  • Dir que “no” amb naturalitat
  • Identificar i expressar els teus límits
  • Fer peticions clares i efectives

Tallers en línia (Google Meet)

Facilita: Noelia Jiménez, formadora certificada en el Center for NonViolent Communication, traductora d’una dotzena de llibres sobre CNV (set d’ells escrits per Marshall Rosenberg, el creador de la CNV), autora de “Els 4 focus en la CNV”(disponible a: https://palabrascomopuentes.com/los-4-focos/) i del blog: https://palabrascomopuentes.com/

Per a inscriure’t a un, dos o als tres tallers, només és necessari escriure a: activament@activament.org (Places limitades)

Comentarios: