El divendres 19 d’abril, de 17.30 a 19.00 h, es realizarà la segona sessió del taller “Pensem! Espai de crítica social i filosofia”. En aquesta ocasió revisarem el text “Meditacions”, de Marco Aurelio (1977), i farem un col·loqui.

En aquest taller es comentarà el llibre cinquè (pàgines 97-111) del text, que tracta sobre com endurir l’ànima per a poder resistir adversitats, és un pensament que intenta tractar de solucionar els problemes quotidians de manera senzilla i moderant les emocions.

No és necessari portar el text llegit, ja que es farà un resum temàtic al principi de la sessió, però es recomana llegir-lo abans per a poder aprofundir-hi més. El text està disponible aquí.

Després d’un resum temàtic es plantejaran els dubtes i idees que ens pot portar el text seguit d’un col·loqui on podrem dialogar sobre aquestes així com l’interès que presenten.

El facilitador del taller serà Abel Garcia, estudiant de l’últim any de filosofia a la Universitat de Barcelona i especialitzat en ètica, filosofia política i filosofia de la tècnica.

L’activitat és en línia, gratuïta i oberta a qualsevol persona interessada.

Per a realitzar la inscripció només és necessari escriure a: activament@activament.org

Us hi esperem!

Comentarios: