Us presentem un recull de les accions dutes a terme per la delegació de Granollers durant 2023 i fins a data d’avui.

27.03.23: presentació d’ActivaMent Granollers als Usuaris/es del Servei de Recuperació Comunitari de Granollers (Benito Menni), tot continuant la col·laboració periòdica que mantenim amb el SRC de Granollers.

26.04.23: sensibilització a l’alumnat del cicle Formació Grau Mig de Gestió Administrativa en l’àmbit sanitari de l’IES Carles Vallbona de Granollers. Es tracta d’un cicle que tot just comença a impartir-se i ens van demanar la nostra participació perquè el treball administratiu a salut mental és una de les sortides professionals. L’activitat es va fer conjuntament amb Daruma, associació de familiars per la salut mental del Vallès Oriental.

3.06.23: IV Festival solidari Viure-ho tot, dedicat a la salut mental. Organitzat per l’IES Lauro de Les Franqueses del Vallès. L’acció va consistir en una breu presentació des de l’escenari i la instal·lació d’un stand de la delegació.

26.09.23: com a membres actius de la comissió antiestigma de la Taula de salut mental i addiccions de Granollers hem col·laborat en el disseny i programació de la Jornada sobre Malestar emocional dels joves: suïcidi i autolesions dirigit a professionals que treballen amb jovent, sobretot docents.

I com a actes més relacionats amb el programa d’acctivitats entorn al Dia Mundial de la Salut Mental hem col·laborat en la presentació llibre “Las vías me hablan” (2021) de Maria Rosa Pares-Giralt (26.10.23) i amb un stand a la Caminada per la salut mental de Granollers (22.10.23).

Comentarios: