Foto de grup de les entitats premiades a l’edició 2020

La Comissió Salvador Casanova anuncia cada any el mereixedor del guardó als valors cívics en el marc dels actes de la vigília de l’Onze de Setembre, quan se celebra també un homenatge al polític i activista Salvador Casanova (Badalona, 1918 – Granollers, 1982) pel seu compromís amb la ciutat i el país.

El 5 d’octubre de 2023 ActivaMent Granollers va rebre un dels Guardons Salvador Casanova corresponent a l’any 2020, que aleshores no es va poder celebrar a causa de la pandèmia i va quedar pendent. Aquell any, justament, el premi es va concedir de forma honorífica a tot el personal sanitari i de serveis essencials que va treballar contra la Covid, així com a gairebé una trentena de grups i entitats que van fer accions solidàries durant la pandèmia.

Van rebre guardó per la seva “solidaritat, generositat i compromís”, col·lectius vinculats a la salut, l’educació, el comerç, l’atenció a les persones i la solidaritat. “Volem homenatjar la tasca solidària de tanta gent i tants col·lectius que s’han organitzat de forma altruista per aportar el seu gra de sorra per fer front a les conseqüències de la pandèmia”, deia la comissió en el lliurament del premi.

L’acte va incloure un audiovisual que repassava l’activitat d’aquestes entitats durant la pandèmia amb el testimoni dels seus protagonistes. A continuació, el dedicat a la delegació.

Comentarios: