Club de Lectura: Sobre brots, llurs collites i altres sabers irreverents

T’agradaria participar en un club de lectura sobre #sabersbojos? Inscripció oberta!

Clara Fènix, engega aquesta proposta en aliança amb l’Ateneu L’Harmonia, al barri de Sant Andreu, amb l’objectiu de generar un espai de diàleg entorn la bogeria a partir de diferents formes literàries com ara la novel·la, el còmic, la poesia o l’assaig. Un divendres de cada mes (febrer a juny) ens trobarem a l’Ateneu de 18:30 a 20:00 h per establir diàlegs entre experts i profans de la matèria a partir d’un seguit de lectures*:

  • 16 de febrer “Desmesura. Una historia cotidiana de la locura en la ciudad” F. Balius y M Pellejer.
  • 22 de març “Por si las voces vuelven” de Ángel Martín
  • 12 abril “La campana de cristal” de Silvia Plath.
  • 10 maig “Viaje al manicomio” Kate Milett.
  • 7 de juny “La belleza de los locos” Fernando Colina

Ens agradaria formar un grup sòlid i que tingui permanència en el temps, per la qual cosa pensen que hauria d’haver-hi un compromís d’assistència amb un màxim d’una falta injustificada. La majoria dels llibres els trobaràs a la biblioteca i alguns te’ls facilitarem nosaltres. També us facilitarem lectures addicionals.

Inscripció oberta: apunta’t en aquest formulari: https://forms.gle/bWFdB8si4WSc4dHz9

Atenció: data màxima d’inscripció el 30 de gener de 2024. Les places són limitades, un cop tancada la data d’inscripció ens posarem en contacte amb tu.

* Els títols de les lectures estan en castellà perquè no totes les lectures s’han traduït al català. A les sessions es farà servir tant l’idioma català com castellà.

Comentarios: