Amb molta il·lusió i esforç, entre finals del 2020 i principis del 2021, vam crear el curs online “Introducció als Drets de Ciutadania en Salut Mental”, una formació dissenyada i desenvolupada per persones amb diversitat mental i que formem part d’ActivaMent.

El nostre objectiu era afavorir la reflexió sobre la importància del reconeixement i el respecte dels drets humans per a les persones amb discapacitat psicosocial (trastorn mental) per tal de promoure la nostra inclusió a la comunitat i el ple exercici de la nostra ciutadania. Vam voler que la formació estigués orientada tant a persones usuàries i activistes, com a professionals dels serveis o al públic, en general, interessat a conèixer el marc jurídic de drets humans que protegeix a les persones del nostre col·lectiu. Vam voler oferir una formació que arribés al màxim de persones possible. És per això que el vam fer online, gratuït, obert, accessible, en català, castellà i en llengua de signes (catalana i castellana).

Avui, estem molt satisfetes de poder-vos anunciar que ja sou 1.000 persones les que heu fet el curs! Només podem donar-vos les gràcies més sinceres a totes i cadascuna de les persones que l’heu fet, pel vostre interès, pel vostre temps i pel vostre suport. Gràcies a totes les persones que ens heu explicat que el curs us ha resultat molt interessant i amè, a les que ens heu escrit per felicitar-nos i agrair-nos el treball, a les que, tot i no dominar les tecnologies, heu fet l’esforç de fer-lo, a les que heu publicat comentaris a la web, a les que ens heu dit que gràcies al curs us ha canviat la perspectiva. Per nosaltres, és molt gratificant i motivador haver estat rebent els vostres feedbacks durant tot aquest temps i seguir-ho fent.

També volem fer un agraïment especial a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, de l’Ajuntament de Barcelona, sense el suport del qual no hauríem pogut desenvolupar el curs.

Per la nostra banda, continuem treballant molt motivades per tal de poder seguir oferint aquest curs i també per poder-ne crear un de nou, més endavant.

Seguim!!

Comentarios: