Al curs escolar 2021-2022 hem dut a terme sensibilitzacions a l’alumnat de 4rt.d’ESO de dos instituts de Granollers, l’IES Carles Vallbona i l’IES Municipal de Treball.
El 13 de maig va ser la intervenció als 2 grups de 4rt d’ESO de l’IES Carles Vallbona. I el 15 de juny als de l’IES Municipal de Treball. En els dos casos vam comptar amb la col·laboració de la Referent de Benestar Emocional Comunitari de la zona (Servei Català de la Salut).

Vam començar amb una dinàmica participativa seguida d’una breu part teòrica sobre el concepte de salut, estigma i què fer i on demanar ajuda si algú del nostre entorn o nosaltres mateixos ens trobem malament. I per acabar, vam oferir dues històries de vida de dues companyes, amb episodis propers a l’adolescència o primera joventut.

Recordar que ActivaMent Granollers està inscrita a la Guia d’activitats i recursos per als centres educatius de l’Ajuntament de Granollers. L’objectiu de la mateixa és oferir a les escoles i instituts de la ciutat activitats per tal d’eixamplar els recursos de què disposen i poder oferir a l’alumnat una altra visió, més àmplia, del que treballen a l’aula. La nostra oferta s’emmarca en l’apartat salut mental. Es tracta d’un taller d’una hora, adreçat a 3r, 4t d’ESO i Post-obligatòria.

A continuació, fotos d’ambdues sensibilitzacions.

Comentarios: