ActivaMent Granollers, amb les entitats que ​constitueixen la comissió antiestigma de la Taula de salut mental, organitza una Jornada sobre contencions mecàniques ​​dins l’àmbit psiquiàtric, el 27 de setembre a l’edifici del coneixement ​de l’Hospital de Granollers. ​Us adjuntem el cartell i el programa de l’acte, obert a primeres persones, professionals i públic en general.

S’ha pensat en una activitat de reflexió a través del relat d’experiències personals de patiment de contencions, el reconeixement dels drets humans dins l’atenció de la salut mental i l’exposició de casos pràctics de llocs on estan aconseguint la contenció 0. Acabarem amb una dinàmica per ​debatre, entre tots​/es, ​sobre el tema.​

Per assistir cal que us inscriviu a través d’aquest enllaç inscripció jornada​ ​​o del codi QR del cartell. Es pot triar entre participar presencialment o online.​

Esperem que la feina feta i el resultat de la Jornada facin palesa la nostra repulsa total a l’ús de tot tipus de contencions i la necessitat d’abolir-les.

*(en breu, estarà disponible el programa i un resum de cada intervenció  a la web de l’ajuntament de Granollers, apartat de Salut Pública)

Podeu consultar el programa aquí.

Comentarios: