Els dies dimecres 21 i 28 de setembre, de 15:30h a 17:30h, s’impartirà el curs online: “El marc jurídic internacional de drets humans: Cap a una comprensió i abordatge de la salut mental basada en drets”.

Quin és el marc jurídic internacional de drets humans que regula les pràctiques dels serveis de salut mental? Quins canvis s’estan promovent o s’han de fer en aquests serveis per alinear-los amb els drets humans? Què cal prendre en compte en l’avaluació dels serveis de salut mental per incorporar aquesta perspectiva?

Una formació orientada a persones professionals, investigadores i estudiants de l’àmbit de la salut mental. El curs està organitzat per la Universitat de Barcelona i és ofert per ActivaMent Catalunya Associació, una entitat autogestionada per persones usuàries i ex-usuàries de serveis de salut mental.

El curs serà impartit per Grècia Guzmán Martínez, doctora en psicologia social i membre de la Comissió de Drets d’ActivaMent, i Hernán María Sampietro, Vocal de Drets d’ActivaMent i membre del Consell Assessor de l’Estructura de Drets Humans de Catalunya. Una activitat presentada per Magda Casamitjana i Aguilà, directora del Pacte Nacional de Salut Mental de Catalunya.

La formació és acreditada per part de l’Institut de Desenvolupament Professional de la Universitat de Barcelona. Totes les persones assistents rebran la seva certificació.

Una activitat gratuïta, amb places limitades. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament a partir del següent enllaç: Cap a una salut mental basada en drets. Un cop feta la inscripció, rebreu un enllaç perquè pugueu accedir al curs a través de la plataforma TEAMS.

Comentarios: