Que la pandèmia no ens deixi sense somriure! A partir del dimarts 12 de gener, torna el Taller de Conapia, d’ActivaMent Gramenet. Un taller basat en el clown, el ioga i la Gestalt. És moment d’expressar totes les emocions que portem tant de temps confinades i de riure’ns per trobar-nos millor.

Una activitat setmanal que ens ajudarà a tenir una millor qualitat de vida i un major coneixement de nosaltres mateixes a partir de la nostra pròpia expressió i exploració de les nostres capacitats, promovent la gestió emocional, per estar presents en l’ara i improvisar. Es tracta de posar-nos un nas de clown, deixant-nos portar per les activitats i jocs del taller.

L’activitat és gratuïta, oberta al barri i a totes les persones que vulguin assistir-hi. Els dimarts al matí, de 12h a 14h, a la seu del Club Social Gramenet (C/ Major 67, Santa Coloma de Gramenet). De la mà de Jaume Xicola, actor, clown i terapeuta Gestalt.

Una activitat organitzada per ActivaMent Delegació Gramenet, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma i el Club Social Gramenet. Reserva la teva Plaça! Si vols participar, escriu a gramenet@activament.org o truca al 602539569. T’hi esperem!

Comentarios: