El taller de dibuix artístic-creatiu-emocional es fa tots els divendres de 16:00 h a 17: 00 h, en format virtual per la sala jitsi: https://meet.jit.si/dibuixvallesoccidental

Aquesta hora setmanal per a compartir emocions tot dibuixant, és una activitat que s’organitza des d’ActivaMent Vallès Occidental i que és gratuïta, oberta, participativa i molt recomanable pel nostre estat emocional de benestar i salut mental.

És una activitat d’oci i contacte amb les emocions més artístiques on a més de compartir els traços podrem compartir experiències i molts riures. Creiem que dibuixar, pintar…, quelcom artístic, ens ajuda i molt, i si ho fem juntes, encara més. A més, deixar fluir les emocions amb colors pot ser verdaderament terapèutic.

A part, per a què sigui més inclusiva, és una activitat oberta a tota la ciutadania. Creiem a més que és un valor afegit per a trencar l’estigma social, però a més, per a donar suport i ajuda, ja que sabem que tothom s’hi pot trobar. I què millor que conèixer de primera mà alguna experiència?

Per apuntar-se, cal enviar un correu electrònic a vallesoccidental@activament.org, o directament, fer un missatge al grup de whatsapp “dibuixvallesoccidental”o al “equipo valles occidental”, o assistir directament a través del link.

Ens trobarem doncs els divendres a la sala del jitsi. A més, el format virtual creiem que ens pot aproximar a més persones i és ben senzill.

Esperem que puguem compartir molts dibuixos emocionants!

Comentarios: