For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.

I Accept

 

Aquí Ningú és Perfecte”, el programa de ràdio per a la promoció de la salut mental comunitària de El Prat Ràdio (91.6 FM), continua amb les seves emissions setmanals amb una tertúlia grupal a través de vídeo-conferència. Així neix #NEP, programa conduit per la Sandra López Barbeiro i Myriam Félez Cervera.

La tertúlia temàtica del “Aquí Ningú és Perfecte” és un espai de construcció compartida entre professionals, entitats de familiars i entitats de 1a persona, en el que es vol donar llum a conceptes, situacions i experiències viscudes al voltant de la salut mental, en el que sovint no hi ha consens o hi ha molta confusió.

Lluny del debat, el programa vol fer un treball de qüestionament genuí, reflexió i construcció compartida.

A la tertúlia que avui publiquem, “Com perdem la Salut Mental?”,  han assistit les nostres companyes Rosa Maria Rubio, Mei Rovira, Núria Prats i Daniel Ferrer. En ella, les convidades i els convidats parlen sobre les causes o etiologies del malestar psicològic, sobre què vol dir que diferents problemes de salut mental es considerin d’ origen idiopàtic, i sobre si naixem sans mentalment o potser som construcció i revisió permanent.

Comentarios: