El divendres 19 de febrer torna el cicle “Cinefòrum [confinades]”, un espai per compartir reflexions al voltant de documentals i pel·lícules que ens ajudin a pensar sobre l’època que estem vivint des de perspectives diverses, així com sobre els malestars amb els que hem de viure, i les estratègies per enfrontar-los.

Us convidem el proper divendres 19 de febrer a la primera sessió d’aquest any. Veurem “Cada quinze dies”, un documental de Laura Huguet i Joan Tisminetzky. El documental segueix durant tres anys la vida de Carles, un pare sordcec i la seva filla adolescent, Paula, els que es troben cada quinze dies. Està centrat en la relació entre ells, i mostra el vincle emocional des de la naturalitat. Tot i que la pel·lícula no és sobre la sordceguesa, les seves realitats i estratègies de resistència es mostren des de la vida quotidiana i l’experiència en primera persona.

El documental es pot veure amb un enllaç d’accés a vimeo. I el 19 de febrer, a les 19h, ens reunirem en una sala virtual (de Google Meet) per compartir comentaris, reflexions i vivències sobre el documental. Comptarem en aquest espai amb la presència de Laura Huguet i Joan Tisminetzky. Tant l’enllaç al documental com l’enllaç de la sala s’enviaran als que s’inscriguin, al correu: consultoria@activament.org

Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat.

Comentarios: