Des d’ActivaMent ens presentem a les eleccions del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona, en representació del col·lectiu de persones amb Discapacitat Psicosocial (salut mental).

L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) és l’òrgan de l’Ajuntament de Barcelona que treballa perquè la nostra ciutat sigui accessible i inclusiva. Per fer-ho, l’IMPD compta amb un Consell Rector composat per persones amb discapacitat i les entitats que ens representen. D’aquesta manera des de la societat civil podem incidir en les polítiques públiques i decidir com han de ser els serveis i les accions municipals que ens afecten.

Al Consell Rector de l’IMPD hi participen 10 persones amb discapacitat de Barcelona, en representació dels diferents col·lectius, dels quals 2 són representants de les persones amb discapacitat psicosocial (trastorn mental).

La nostra candidatura inclou a la Marta Delgadillo Fernández, com a candidata, i a l’Ariadna Sáez Tutusaus com a suplent. Aquí pots conèixer qui són i què fan la Marta i l’Ariadna, qui comparteixen la seva presentació personal. A més a més, també es presenta com a candidata Raquel Olga Montllor Linares, en representació de les persones amb TEA. Aquí pots escoltar ambdues candidatures:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

El nostre programa electoral se centra en 10 aspectes clau:

  1. Participació en la vida política i pública (autorepresentació)
  2. Dones amb discapacitat (fer front a la doble discriminació)
  3. Presa de consciència (lluita contra l’estigma)
  4. Accés a la justícia (ajustos de procediments)
  5. Protecció contra la tortura, i altres tractes o penes cruels, inhumans o degradants
  6. Vida independent i inclusió en la comunitat
  7. Educació (inclusiva i de qualitat)
  8. Participació en la vida cultural
  9. Aplicació i seguiment
  10. Promoció del suport mutu

Aquí pots descarregar el Programa Electoral d’ActivaMent al Consell Rector de l’IMPD.

Del 23 de març al 18 de juny pots inscriure’t al cens de l’IMPD si vols votar. En aquest vídeo ens expliquen com inscriure’ns al cens per participar a les Eleccions 2021 al Consell Rector de l’IMPD: https://youtu.be/ndS613AsDog

Comentarios: