Les passejades boges es faran tots els dijous de 17:15 h a 19:15 h, aproximadament.

Seran dues hores per compartir caminant. És una activitat que s’organitza des d’ActivaMent Vallès Occidental i és gratuïta, oberta, participativa i saludable.

És una activitat d’oci i contacte amb la natura on a més de compartir les passes podrem compartir experiències i molts riures. Creiem que caminar ens ajuda i si ho fem junts encara més. A part, per a què sigui més inclusiva és una activitat oberta a tota la ciutadania. Creiem a més que és un valor afegit per a trencar l’estigma social, però a més, per a donar suport i ajuda, ja que sabem que tothom s’hi pot trobar. I què millor que conèixer de primera mà alguna experiència?

Per apuntar-se cal enviar un correu electrònic a  vallesoccidental@activament.org o directament, fer un missatge al grup de whatsapp “equipo vallès occidental” o assistir directament a la trobada.

Ens trobarem els dijous a l’estació del nord de Terrassa (Pl. Estació del Nord, S/N – 08221 Terrassa, Barcelona). A més és un punt estratègic i fàcil per si veniu des d’una altra localitat.

Esperem puguem compartir moltes caminades boges!

Comentarios: