El dissabte 15 de maig, de 10:00 h a 13:00 h, la Delegació d’ActivaMent Vallès Occidental us convida a fer un Bany de Bosc a Sant Llorenç del Munt (Matadepera), una activitat guiada per la Mariona Aragay, guia certificada de banys de boscos terapèutics.

Els banys de bosc es basen en una tècnica recuperada d’èpoques mil·lenàries que consisteix bàsicament a reconnectar amb la naturalesa més pura que ofereixen els boscos, provocant així nombrosos beneficis per la salut de qui ho practica. Així, amb l’objectiu de canviar el nostre ritme i posar la nostra atenció en connectar-nos amb la natura de manera conscient i amb tots els nostres sentits, passejarem relaxadament i en silenci entrant en harmonia amb el ritme del bosc.

Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que hi vulguin participar i que compta amb totes les mesures de seguretat davant la situació provocada per la Covid-19.

Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb la Mariona (667 534 347) o escriure a: vallesoccidental@activament.org.

Si voleu gaudir d’un matí relaxat i molt saludable en bona companyia, us hi esperem!

Comentarios: