Us anunciem que aquesta setmana de gener, torna el VIII Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu. Un projecte pensat per construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels nostres barris. Al cicle, veurem les pel·lícules en un espai comunitari, amb posterior debat i intercanvi d’opinions i experiències.

Programació:

Zauria(k): Documental que tracta sobre la bogeria, els malestars i la salut mental des d’una perspectiva feminista. Dijous 28 de gener, a les 19h, a l’Ateneu l’Harmonia (C/ de Sant Adrià, 20). Inscripció prèvia: informacio@ateneuharmonia.cat

Diesisiete: Pel·lícula espanyola que ens presenta la història d’un adolescent dins d’un centre d’internament de menors. Divendres 29 de gener, a les 18h, al Centre Cívic Baró de Viver (C/ de Quito, 8). Inscripció Prèvia: Web del CC Baró de Viver.

Joker: Multi-premiat film, interpretat por Joaquin Phoenix, per debatre: representació estigmatitzant o descripció de com la violència engendra violència? Dimarts 2 de febrer, a les 18:00h, a la Biblioteca Bon Pastor (C/ de l’Estadella, 62).

Una activitat gratuïta, pensada per a gaudir i reflexionar, organitzada pels Serveis de Salut Mental d’Adults de Sant Andreu, amb la col·laboració d’ActivaMent Catalunya Associació, el projecte KMK, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, l’Ateneu l’Harmonia i el Centre Cívic Baró de Viver. Us hi esperem!

Comentarios: