El diumenge 25 d’octubre, a les 18h, organitzem una visita guiada a l’exposició: “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual 1980-2003”, al Museu del Disseny de Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38. Una activitat organitzada dins el projecte de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

Un recorregut per la història del disseny gràfic a Catalunya i Espanya en un període de gran vitalitat que es va denominar el «boom del disseny». La mostra s’inicia als anys ‘80, amb l’eclosió cultural i la modernització d’institucions i empreses, contínua als ‘90 amb la internacionalització i consolidació de la professió, i s’estén fins al 2003, moment en què se celebra l’Any del Disseny i es tanca un cicle amb l’expansió d’Internet i l’aparició de nous enfocaments en la disciplina..

A més, un cop acabada la visita, anirem a un bar del barri a fer un got i comentar l’exposició.

Una activitat oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. La visita té un preu de 3€. Si estàs interessat/da a participar, pots inscriure’t escrivint a art@activament.org. T’hi esperem!

Comentarios: