Aquest divendres 7 de febrer hem participat convidades al programa Línia de Serveis, d’Esplugues Televisió. Hem assistit per presentar la nova delegació d’ActivaMent Baix Llobregat, constituïda al novembre de 2019.

Al programa hem explicat la importància del suport mutu i perquè és necessari una entitat de salut mental en primera persona, autogestionada per qui som o hem sigut usuàries de serveis. Hem explicat els Grups d’Ajuda Mútua, les assemblees, els Taller de Recuperació fets en col·laboració amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i els nous projectes de sensibilització comunitària i canvi social que començaran en breu.

Línia de Servei és un programa conduït per Mery Barranco, que apropa la realitat social, les reivindicacions, els problemes i les inquietuds del Baix Llobregat a través d’entrevistes a associacions de veïns, entitats, diverses ONG i els comentaris de l’actualitat per part d’advocats i especialistes.

En aquesta ocasió, amb la participació de Jaume Vidal, Enriqueta Vidal i les nostres companyes Marta Bassart i Ino Moyà.

Comentarios: