Aquest dissabte estem convidades a participar de la jornada Tornem als carrers, tornem a l’acció, organitzada per l’Hort Okupat Ca la Trava. Un espai de retrobada, anàlisi i debat al voltant de tot el que ha passat i tot el que està per venir. La proposta és reunir-nos a pensar col·lectivament en torn a quatre temes: Salut, Repressió/Control, Sector Laboral i Habitatge.

Nosaltres formarem part de la primera taula de reflexió i debat, compartida amb les companyes de Salut entre Totes i Metzineres, proposada per a parlar de la salut com a procés, més enllà de la lluita contra un virus, de la promoció de la salut i de l’impacte de l’estat d’alarma en els col·lectius més vulnerables.

Al llarg de tot el dia, a les següents taules podrem compartir amb companyes d’Iridia, la CNT, Fuig, Acció Sindical i molts altres moviments socials i entitats. I al migdia, Dinar Vegà Anti-repressiu. El cronograma d’activitats és el següent:

Salut, a les 11h
Repressió/Control, a les 13h
Dinar Vegà, a les 14:30h
Sector Laboral, a les 16:30h
Habitatge. A les 18:30h

Aquest dissabte 13 de juny, a l’Hort Okupat Ka La Trava (Travessera de Gràcia, 154). Tornem als carrers, tornem a l’acció!

Comentarios: