El dijous 5 de març us convidem a: “L@cura poética“, una proposta literària participativa, a partir d’un recull de textos de dones Argentines internades en hospitals psiquiàtrics o externades, en tractaments ambulatoris. Textos on el deliri deixa de ser bogeria per passar a ser obra; obra que deixa en evidència com l’art ens iguala: entre els dibuixos i les paraules no hi ha etiqueta de malalt, tots dos s’uneixen per reflectir, qüestionar, denunciar, situacions de violència, abandonament i injustícia; encara que un pressupost milionari en psicofàrmacs intenti callar-ho.

Una activitat organitzada per Claudio Pansera, gestor cultural, investigador, docent i editor, col·laborador del Front d’Artistes del Borda, ex-integrant del consell editorial de l’Institut Nacional del Teatre, d’Argentina. Pansera ens proposa participar d’una lectura de poemes i el debat posterior. Comptarem amb poetes locals convidades.

Una activitat gratuïta pensada per compartir i reflexionar. El dijous 5 de març, a les 17h, a la Sala d’Actes de el Centre Cívic Vil·la Urània (C / Saragossa, 29), Barcelona. Més informació: art@activament.org. Us hi esperem!

Comentarios: