El proper 14 de març celebrem la Jornada Antiestigma 2020, al Districte de Sant Andreu. Un esdeveniment organitzat per les entitats de la Comissió Antiestigma de l’Ateneu L’Harmonia, de la que forma part ActivaMent.

Al llarg de tot el dia, podreu gaudir d’una jornada festiva-reivindicativa, en què hi haurà diverses activitats per tal de visibilitzar i defensar els drets de les persones que pateixen diferents tipus de discriminació i es dinamitzaran accions per trencar estigmes.

Durant tot el matí, tindrem la Mostra d’Entitats de la Comissió Antiestigma, amb informació dels diferents col·lectius que formem part de la comissió. Allí hi serem amb un estand de la nostra entitat, a on podeu adreçar-vos si voleu conèixer-nos. A més a més, a les 11h oferirem el Taller de Fanzine, un espai creatiu de poesia, il·lustració, relat breu i collage, un podreu deixar la vostra creació per participar d’un proper número del FanAct, el Fanzine d’ActivaMent. A les 17h, presentem la peça de Teatre-Fòrum ‘Percentatges’, sobre discriminació en l’àmbit laboral. Una representació del nostre Taller Teatre Social. També hi haurà moltes més activitats per gaudir, com ara: Gimcana “Trenca l’Estigma”, grup de percusió Reperkutim, espectacle de dansa Inside my Mind, Poesia en Moviment, Vermuth amb música i, al migdia, dinar popular per 3€ el cobert.

Aquí podeu descarregar-vos el tríptic amb el cronograma de totes les activitats programades que es realitzaran al recinte de Fabra i Coats, al llarg de la Jornada Antiestigma: Tríptic Jornada Antiestigma.

La Comissió Antiestigma, conformada per les entitats que treballem a l’Ateneu l’Harmonia, està oberta a totes aquelles persones interessades en participar, només has d’escriure a antiestigma@ateneuharmonia.cat.

El 14 de març, des de les 10:45h del matí i fins a les 21:00h, a l’Ateneu L’Harmonia, C/ Sant Adrià, 20, (Recinte Fabra i Coats). Us hi esperem!

Comentarios: