Ja tenim aquí el setè número de FanAct, el fanzine de temàtica social d’ActivaMent!!!

Un fanzine és una publicació no professional creada i editada de forma voluntària i no remunerada. En el nostre cas, el contingut pot incloure fotografia, il·lustració, collage, graffiti, pintura, tira còmica, còmic, poesia, conte i altres formats creatius que vinguin al cas.

FanAct aborda en cada número un tema de caire social. I aquest setè número és una edició especial, incloent obres del Taller d’Art Brut realitzat per ActivaMent Granollers en col·laboració amb la presó Quatre Camins, amb el suport del programa Incorpora de la Caixa, el Centre Cívic Nord i l’Escola Pia de Granollers. Un taller impartit per Cristina Méndez i Jordi Gómez. Aquest número ha estat dedicat a abordar el tema de La privació de llibertat. Si vols llegir o descarregar-te el fanzine en pdf:

 

Agraïm la participació en aquest número, de: Cristina Méndez, Francesc de Diego, Rosa Rubio, Jordi Gómez, Blanca Aguilera, Oriol Capella, Marta Jota, Jordi Serra i Dani Ferrer, Hugo Losina, Carmen Cobos, KatArtsis, Alhassana Jabi, Alla Abbas, Javier P.R., Juddy Martínez, Morel Sánchez, Príncipe, Sonia Salcedo, Sony Vallejo, Toni Melé, Stefanie Frieden Puig.

El nostre Fanzine de temàtica social gaudeix de bona salut. Aviat tindrem les còpies impreses d’aquesta darrera edició, el número 7. Us informem de que podeu adquirir les còpies impreses que vulgueu al preu d’2€ la unitat (preu de cost), més despeses d’enviament. Per sol·licitar-les, us heu d’adreçar a fanzine@activament.org.

Aquí teniu accés a totes les publicacions fetes fins el moment: FanAct, el Fanzine d’ActivaMent.

I el FanAct Nr 7, dedicat a La Privació de Llibertat tindrà un segon volum, al que encara podeu participar enviant les vostres obres. Aquí teniu alguns conceptes relacionats amb el tema triat:

* Les presons
* L’Hospital Psiquiàtric
* Altres espais i pràctiques privatives de llibertat

El termini per enviar propostes és fins finals de junio, i s’han d’enviar a fanzine@activament.org. Esperem amb il·lusió les vostres col·laboracions i la vostra difusió.

Un projecte de Contacte Social d’ActivaMent Granollers, amb la col·laboració del Centre Cívic Nord.

Comentarios: