Nou Cicle de Tallers Online, amb tota una sèrie d’activitats d’una única sessió. Aquest novembre i desembre, tot i les restriccions degudes a la pandèmia, continuem gaudint, aprenent i reflexionant col·lectivament, amb diverses activitats de lleure i aprenentatge compartit.

El dilluns 30 de novembre, de 17h a 19h, oferim el primer taller: Dibuixant Emocions, un espai d’expressió per fer sorgir emocions noves, velles o inclús antigues, a través de llenguatges no verbals que faciliten la seva expressió. En aquest cas el llenguatge que utilitzarem serà l’art plàstic.

Fins fa molt poc, socialment no havíem abordat l’aprenentatge sobre la gestió de les nostre emocions. Els tallers de les emocions son espais propicis per això. Les obres resultants seran miralls que parlaran per si soles de la persona creadora. Ho compartirem amb el grup per facilitar la comprensió del que en sorgeixi. Les obres es realitzaran a través de la capacitat artística de cada participant, no calen coneixements previs.

Requisits tècnics i material:

  • Ordinador amb internet, Webcam i àudio.
  • Un lloc adient per encabir l’ordinador i el material.
  • Material: cartolina blanca o paper i colors (retoladors, llapis, aquarel·les, temperes, etc., el que tinguis per casa anirà bé).

Una activitat gratuïta, oferta per Cristina Méndez, il·lustradora i guia cultural.

Si vols participar, escriu a art@activament.org i t’enviarem tota la informació que necessites i l’enllaç per connectar-te a la sala virtual.

Un projecte implementat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Comentarios: