Al gener del 2021 comença a Granollers el taller de dansa i creació col·lectiva: “Els detectius de la realitat“. Una activitat oberta a la participació de persones que han viscut l’experiència del trastorn mental i/o que tenen experiències inusuals o són escoltadores de veus. Un projecte per a persones a les que els agrada la creativitat, la dansa, el moviment i l’art.

Al taller s’oferirà una iniciació a la dansa, i es realitzarà un procés de creació col·lectiva d’una obra de dansa contemporània entre tots els i les participants. Una activitat a càrrec de Dominik Boruki, ballarí i professor de dansa contemporània.

Les classes es faran els dijous a la Fàbrica d’Arts Roca Umbert. Des del 14 de gener fins al mes de juny. Hi ha tres grups als què es pot participar:

Primer grup, de 16:30h a 18h.
Segon grup, de 18h a 19:30h.
Tercer grup, de 19:30h a 21h.

Una activitat gratuïta, places limitades. Per a més informació i inscripcions, escriure a l’email: dominik.borucki@gmail.com o trucar al telèfon: 679 929 196.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

Un projecte seleccionat per Art for Change – la Caixa 2020. Una iniciativa per entrar en contacte amb l’art i la cultura, en igualtat de condicions i oportunitats, i contribuir a l’empoderament de persones o grups a través d’un procés artístic. Amb el suport de l’Ajuntament de Granollers.

Comentarios: