Dins del cicle d’espais de debat i reflexió: “Conversatorios desde la Diversidad”, el proper dimecres 02 de desembre organitzem una sessió de cinefòrum online, amb la pel·lícula: “Frantz Fanon: Black Skin, White Mask“.

La pel·lícula reconstrueix un dels possibles retrats de l’influent psicòleg, filòsof, escriptor i activista dels drets civils Frantz Fanon (1925-1961). Es tracta d’una reflexió sobre l’experiència personal de Fanon en la seva Martinica natal, que va assentar les bases de la seva escriptura antiracista.

Frantz Fanon: Black Skin, White Mask (clicka l’enllaç per veure la pel·lícula) és un docudrama de 1997, dirigit per Isaac Julien, en el qual realitat i ficció es barregen per desenvolupar la narració i les recreacions històriques, interpretades per l’actor Colin Salmon.

Per a les reflexions, comptarem amb la participació de Nancy Garín i Antoine Silvestre, de Espectros de lo Urbano (projecte des del qual s’han analitzat els processos predadors del capitalisme, el neoliberalisme i la colonialitat en el “sistema-món” modern).

El dimecres 02 de desembre, a les 18h. L’activitat és gratuïta, però les places són limitades. Per participar, pots apuntar-te escrivint a consultoria@activament.org i et farem arribar l’enllaç a la sala online.

Conversatorios desde la Diversidad és un espai en el qual cada setmana tindrem persones convidades per introduir-nos en temes diversos que ens ajudin a pensar com construir en comunitat una societat que respecti els drets humans i valori les experiències i formes de vida diverses.

Una activitat organitzada amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Comentarios: