Després de gairebé tres mesos de confinament… Tornen els Grups d’Ajuda Mútua presencials! Des del divendres 12 de juny, reiniciem els GAM a Vilanova i la Geltrú.

Cada setmana ens trobarem i compartirem un espai d’escolta i comprensió entre persones que hem viscut o estem vivint un problema de salut mental o una situació de patiment psicològic. Al GAM podràs conèixer altres persones que comparteixen amb tu aquesta experiència de vida, podràs expressar-te lliurement, escoltar i ser escoltat, aprendre més de tu mateixa i dels altres, i trobar noves persones amb les que relacionar-te i establir vincles d’amistat.

De moment, i fins que es posin en funcionament de nou els Centres Cívics, ens reunirem a la Parròquia de Sant Joan (C/ Joan Llaverias, 18), tots els divendres de 10:30h a 12:00h. La sala que ens presten està perfectament condicionada a les exigències sanitàries actuals. L’aforament màxim serà de 10 persones i és obligatori portar mascareta.

Per participar, pots apuntar-te escrivint al correu garraf@activament.org, o trucant a al telèfon 646 916 739. Una activitat gratuïta d’ActivaMent Garraf – Penedès. T’esperem!

Comentarios: