El 25 de febrer participem de la Taula Rodona: L’Estigma a la Feina, dins del cicle de xerrades en primera persona Sentir Salut Mental, un projecte comunitari de sensibilització per tractar la salut mental amb naturalitat, promovent el valor de la diversitat.

Sentir salut mental és un projecte local de Santa Coloma de Gramenet que ressalta el paper de la persona activista de diversos col·lectius discriminats, per sumar visions i parlar amb naturalitat a la resta de ciutadania. En aquesta edició, l’objectiu és lluitar contra l’estigma de diversos col·lectius objecte de discriminació, com les persones LGBTI, la gent gran i les persones amb un diagnòstic psiquiàtric. Per deixar clar que les diversitats, siguin les que siguin, enriqueixen i donen color als nostres sentits.

Un projecte promogut per la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramenet, la xarxa de biblioteques de Santa Coloma de Gramenet i l’Ajuntament de Santa Coloma. Hi col·laborem: la Diputació de Barcelona, la Federació Salut Mental Catalunya, Entenem LGBTI Santa Coloma i ActivaMent Catalunya Associació amb la Delegació ActivaMent Gramenet.

El proper dimecres 25 de febrer, a les 18:30h, a la Biblioteca Singuerlin – Salvador Cabré (Plaça de la Sagrada Família, S/N), Santa Coloma de Gramenet. Una activitat gratuïta. Més informació:  gramenet@activament.org.

Comentarios: