Què millor per passar el confinament que una bona lectura? Ja és aquí el nostre tercer llibre electrònic, amb els textos guanyadors del III Concurs de Relats Breus d’ActivaMent. Un concurs organitzat cada any per l’Àrea d’Art i Cultura de la nostra entitat.

En aquesta ocasió, la temàtica triada va ser un tema que ens afecta a totes: l’habitatge. I ho vam fer sota el lema: “Salut Mental: Llars i utopies“. Noves maneres de repensar com vivim. L’alt preu dels habitatges, la gentrificació de les ciutats i els desnonaments són un fet, per això vam convidar a somiar futurs possibles: ciutats o habitatges imaginats, formes de vida comunitàries o projectes sostenibles…

Aquest 2019, les escriptores i relats finalistes han estat:

* Laia Oliva Pérez, pel seu relat: “Harmonia”.
* Ana de Lacalle Fernández, pel seu relat: “La utopía se determina como distópica”.
* Carlos Vargas Drechsler, pel seu relat: “Última planta: Un hogar problemático”.
* Alexandre Lacambra Boada, pel seu relat: “Xip de psiquiatria”.
* Ramona Sáez Belmonte, pel seu relat: “Depressió, companya de vida”.

I el primer premi al relat guanyador per la seva creativitat, adequació amb les bases del concurs, domini d’eines de la narrativa i coherència amb el tema, per a:

* Evaristo Roldán Montes, pel seu relat: ” La Deseada madriguera”.

Podeu descarregar-vos el llibre en format e-pub (llibre electrònic): Relats Breus, Guanyadors del III Concurs.

I també en format PDF, (per imprimir): Relats Breus, Guanyadors del II Concurs.

[metaslider id=”26060″]

El Jurat del Concurs enguany va estar format per: Alfonso Gálvez, Júlia Badal, José Manuel Vara, Daniel Ruiz-Trillo i Cristina Martín (Princesa Inca).

El lliurament de premis es va fer gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Bon Pastor, de Barcelona. En la cerimònia, vam gaudir de la música de Laura Jareño i José Jareño, les poesies de Susanna Minguell i el recital poètic-musical de Vara i el Mal Karma.

Una activitat de l’Àrea d’Art i Cultura de’ActivaMent, coordinada per Cristina Méndez i Marta Delgadillo. Maquetació de el llibre Cristina Méndez, il·lustracions a càrrec de Cristina Méndez i Cristina Aguiar. Pròleg de Marta Delgadillo.

Comentarios: