Ens complau informar-vos que s’inicia un nou Grup d’Ajuda Mútua (GAM) al Baix Llobregat, que funcionarà tots els dimecres a la tarda a la ciutat de Cornellà.

Des d’ActivaMent Baix Llobregat us convidem a participar del nou Grup d’Ajuda Mútua (GAM) de salut mental en primera persona. Un espai d’escolta i comprensió per trobar-nos i compartir entre persones que hem viscut o estem vivint un trastorn mental.

Si participes a un GAM, pots trobar comprensió i suport per part d’altres persones que sabem què significa viure una experiència de trastorn mental i/o de patiment psicològic, i les dificultats que sovint suposa el fet d’estar diagnosticades, per l’estigma i l’autoestigma. Al GAM podràs conèixer altres persones que comparteixen amb tu aquesta experiència de vida, podràs expressar-te lliurement, escoltar i ser escoltat, aprendre més de tu i dels demés sobre el trastorn mental i trobar noves persones amb les quals relacionar-te i establir vincles d’amistat.

A partir del 5 de febrer, cada dimecres de 17h a 19h, al Centre Cultural García Nieto (C/ Mossèn Andreu, 13), Cornellà. Per a més informació o per demanar una acollida, podeu escriure a baixllobregat@activament.org. Us hi esperem!

Comentarios: