El passat dijous 06 de febrer, els nostres companys Daniel Over i Núria Prats, socis de la delegació ActivaMent Santa Coloma de Gramenet, han participat en el programa de televisió “Badalona TRES60º”. Daniel i Núria han presentat el nou Grup d’Ajuda Mútua que s’ha iniciat en el territori, en col·laboració amb l’Associació Salut Mental Barcelonès Nord. També han explicat el funcionament i els valors de la nostra entitat.

Durant la conversa, Núria explica que en els GAM en primera persona compartim les nostres pròpies experiències i generem un reconeixement mutu. Daniel explica que un GAM és un espai d’escolta i comprensió entre persones que hem travessat problemes de salut mental, i que són molt importants, ja que moltes vegades se’ns dificulta expressar-nos amb sinceritat per por a la incomprensió.

Així mateix, han explicat quin és el funcionament general de ActivaMent, i han parlat sobre la necessitat de fomentar l’activisme en primera persona a Badalona. La participació de Núria i Daniel es pot veure a partir del minut 08:35, fins al 16:54.

El GAM de Badalona es realitza tots els divendres de 17h a 18: 30h a la seu de l’associació Salut Mental Barcelonès Nord (Av. Doctor Bassols, 62). Per a més informació o per sol·licitar una acollida, pots escriure a: gramanet@activament.org

Comentarios: