Us convidem el proper dijous 19 de setembre a la Xerrada-Presentació del FanAct, el Fanzine de temàtica social d’ActivaMent. Un esdeveniment que tindrà lloc a la Llibreria Taifa de Barcelona.

Un fanzine és una publicació no professional creada i editada de forma voluntària i no remunerada. En el nostre cas, el contingut pot incloure fotografia, il·lustració, collage, graffiti, pintura, tira còmica, còmic, poesia, conte i altres formats creatius que vinguin al cas. FanAct aborda en cada número un tema de caire social. Fins ara, els temes abordats han estat: la pobresa, la salut mental, la dona, les migracions i l’art. El proper número, actualment en elaboració, abordarà la problemàtica de l’habitatge. FanAct és un producte que s’elabora de manera col·lectiva, recopilant l’obra artística de totes les persones sòcies i col·laboradores que volen participar del projecte.

A la presentació, compartirem una xerrada explicativa del projecte, coneixereu a les persones responsables de la seva edició i podreu portar-vos els diversos d’exemplars (a preu del cost de producció).

El dijous 19 de setembre, a les 18h, a la Llibreria Taifa (C/ Verdi, 12), de Barcelona. Us hi esperem! Per a més informació: art@activament.org

Vídeo de la presentació

Comentarios: