Des d’ActivaMent Granollers us convidem al Taller de Creació d’un Fanzine. Pots participar, ja sigui escrivint, dibuixant, pintant, amb fotografies o altres formes d’expressió creativa. El que en sorgeixi del taller anirà imprès en el proper FanAct, el fanzine d’ActivaMent Nr 7. Un fanzine és una publicació no professional creada i editada de forma voluntària i no remunerada. FanAct aborda en cada número un tema de caire social. Aquest númera es realitzarà sota la temàtica: Privació de Llibertat.

El taller tindrà una durada d’un matí, a on reflexionarem sobre què és per a nosaltres la Llibertat i experimentarem en els diferents llenguatges amb els que et vingui de gust expresar-te: dibuix, pintura, fotografia, còmic, collage, poesia, relat breu, conte o altres formes d’escriptura breu. Nosaltres posem el material. Vine a posar en práctica la teva creativitat!

El dimecres 11 de desembre, de 10h a 13h, al Centre Cívic Nord (C/ Lledoner, 6), Granollers. Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin participar. Si vols assistir al taller escriu un mail a fanzine@activament.org

Comentarios: