El passat divendres 18 de gener vam estar convidades a: “Sempre és massa“, el programa de Ràdio Sant Boi (FM 89.4) per a la normalització d’una problemàtica social: el trastorn mental.

Han participat les nostres companyes Inma Arriaga i Dani Ferrer, junts a Jordi Culé i Francesc de Diego. Al programa, hi va haver un espai dedicat a reflexionar sobre el dret a la capacitat jurídica i les voluntats anticipades, amb motiu de la jornada organitzada per Salut Mental Catalunya. També Helios va presentar el seu llibre: “Momentos de lucidez”, escrit en primera persona sobre la depressió, per intentar prevenir-la, i Dani Ferrer va presentar el llibre: “Estigma: històries de vida contra l’estigma en salut mental”, una obra col·lectiva que recull 50 articles del Blog d’Obertament, amb testimonis en primera persona. I es va comptar amb la visita del Nou Club Social Gavà, amb professionals i persones usuàries explicant les seves activitats.

“Sempre és massa” és un programa conduït per Jaume Vidal, que s’emet cada divendres de 16 a 17h, a Ràdio Sant Boi. Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast:

Comentarios: